Actueel

Grafische bedrijven in gesprek over klimaatneutraal produceren

mei 2018

Het KVGO, de organisatie van en voor ondernemers in de communicatiebranche, en Stichting Stimular organiseerden op 7 juni een duurzaamheidsmiddag met als thema ‘klimaatneutraal produceren’. Ondernemers gingen op zoek naar verbeteringen in het productieproces met als doel minder afval, lagere kosten en stappen zetten op weg naar een circulaire economie.

Heb je interesse in een branche specifieke presentatie over klimaatneutraal? Stimular koppelt de belangrijkste knelpunten en kansen van de branche aan de laatste inzichten over de optimale route naar klimaatneutraal! Stimular begeleidt jouw brancheorganisatie graag in dit traject.

Het KVGO heeft het thema duurzaamheid al lang op de agenda staan. De duurzaamheidskringen, die over het hele land actief waren, hebben er mede voor gezorgd dat deze bedrijven tot koplopers in de sector zijn uitgegroeid. Grafische bedrijven wisselen, onder andere geďnspireerd door Stimular, concrete acties en tips uit en daagden elkaar via de Milieubarometer uit tot betere prestaties.

Stimular organiseert met grote overtuiging gemeentelijke en branchegerichte duurzaamheidskringen, want samen gaat het altijd sneller! Lees meer over onze aanpak en de meerwaarde van duurzaamheidskringen, of bel of mail Stimular, 010-238 28 28.