1. Stichting Stimular

    Stichting Stimular vertaalt de groeiende vraag om duurzaamheid naar praktische instrumenten en werkwijzen voor bedrijven, brancheverenigingen, overheidsorganisaties en zorgaanbieders.

    Meer over Stimular ...

Milieubarometer

De Milieubarometer maakt de milieuprestatie van bedrijven en organisaties, inclusief CO2 -footprint, eenvoudig en snel zichtbaar.

MVO-balans

Met de MVO-balans maken bedrijven en organisaties in een handomdraai een kleurrijk dashboard voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Kansen bij VerkassenKansen bij Verkassen

Deze website geeft bedrijven snel inzicht in de kansen voor duurzaamheid en kostenbesparing bij nieuwbouw, verbouw en/of verhuizing.

DuurzaamMKB.nl

DuurzaamMKB.nl is onze website met ruim 500 besparingstips en meer dan 150 praktische instrumenten voor MKB-bedrijven.

DuurzameBedrijfsvoeringOverheden.nl

Onze website met ruim duizend inspirerende voorbeelden bij overheden. O.a. duurzaam inkopen, klimaatneutraal en circulair.

Milieu Platform Zorgsector

Stimular is zeer betrokken bij de zorgsector. Onder andere via het Milieu Platform Zorgsector, de vereniging voor duurzame bedrijfsvoering voor en door intramurale zorginstellingen.

Meerdere adviesbureaus maakten energiescans voor de diverse panden die de gemeente beheert. De meeste scans vond ik erg algemeen en bevatten dezelfde, beperkt beschreven, maatregelen.
Eigenlijk hadden we alleen wat aan de scans van Stimular, omdat ze zo duidelijk, praktisch en concreet zijn. Met de voorgestelde maatregelen konden we meteen aan de slag.

Martina Florians
Gemeente Capelle aan den IJssel

Op de hoogte blijven van onze activiteiten en producten? Volg ons op LinkedIn of meld je aan voor onze nieuwsbrieven.